Spa- & Massagebehandlingar


Spabehandlingar

Spabehandlingar är bra från topp till tå och ger ett välmående till vår hud. Avlägsna döda hudceller, stimulera lymfsystemet, öka collagenen genom att stimulera huden med djupgående och rena produkter.

I våra behandlingar använder vi endast svenskt tillverkade naturliga & ekologiska produkter som vi också säljer på salongen. 

Färgning av fransar och bryn håller färgen ca 3-5veckor beroende på hur starka ansiktsrengöringar du använder till vardags, ju mildare desto längre håller färgen.

Prislista
25min Klassisk massage 350kr
40min Klassisk massage 550kr
Lilla Ansiktsbehandlingen 400kr
Stora Ansiktsbehandlingen 550kr
AHA- syra behandling 700kr


Massage

Vetenskapliga försök visar nu också att massagen är betydelsefull som friskvård. Massagen stärker immunförsvaret så att kroppen lättare kan stå emot sjukdomar. Blodcirkulationen har en stor roll för kroppens alla funktioner. Massage utövar tryck och töjning på vävnaderna, framförallt på muskler, blodkärl och hud. Massagen påverkar därmed det autonoma nervsystemet vilket sedan reflexmässigt ökar blodcirkulationen. Undersökningar som gjorts har bevisat att massage ger ökad lymfcirkulation. Effekten visade sig vid djup muskelmassage. Experiment har också visat att massage ger lugnande effekt på nervsystemet och som även påverkar blodkärlens nerver. Muskler blir smidiga & elastiska. En ökad mängd oxytocin (lugn & ro-hormonet) påverkar viktiga funktioner i inre organ och förändrar våra känslor på så sätt att vi blir mindre aggressiva och får en känsla av avslappning och mättnad. Blodtrycket och pulsen sjunker samtidigt och vi tolererar smärta bättre